Toimistotarvikkeet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Miksi tuhlata aikaa etsimiseen, kun kaiken voit saada täältä.
Anna meidän etsiä ne puolestasi!

Meiltä löytyy kaikki AT-tuotteen tuotteet

Lisäaineistettu mineraalipohjainen öljy, joka voitelee ketjut ja vaijerit tehokkaasti hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta ja moninkertaistaa niiden käyttöiän. Ei roisku ja pysyy hyvin käyttökohteessaan. Tunkeutuu kaapeleiden ytimeen ja voitelee myös sisimmät osat, joihin kohdistuu suurin rasitus. Vaihteleviin olosuhteisiin. (-30-+110 C) Ei liukene veteen.

kassanauhoista pyyhekumiin

Voisi olla jotenkin kerrottu mitä ne on ... mm.

Kertakäyttö aterimet: Haarukat, veitset, lusikat, lautaset isot pienet ja syvät, kupit

Voisi olla jotenkin kerrottu mitä ne on ...mm.

WC paperi isoissa tai pienissä erissä.

Monikäyttöinen vaseliini, joka tunkeutuu ja tarttuu kohteeseen erittäin hyvin. Käyttölämpötila-alue -30 °C – +120 °C. Soveltuu laakereiden yleisvoiteluun. Mekaanisesti kestävä. Monikäyttörasva kaikkiin yleisiin voitelukohteisiin.Käyttökohteita: vaijerit, nivelet, saranat, vierintä- ja liukulaakerit, ketjut, hammaspyörät ym.

Talouspaperit isoissa tai pienissä rullissa

Korkealuokkaisista raaka-aineista kehitetty huippuluokan aseöljy. Yhdessä tuotteessa useita tärkeitä ominaisuuksia. Poistaa kosteuden. Puhdistaa tehokkaasti likaa ja ruutijäämiä piippujen pinnoilta. Voitelee kaikki liikkuvat osat. Suojaa korroosiolta. Öljyä ei tarvitse poistaa ennen ampumista. Alhaisin käyttölämpötila -35°CTäyttää maailman tiukimmat USA:n armeijan MIL- suoja-ainenormit MIL-C-23411 ja MIL-C-161730 grade3

C-taittopyyhkeet ja Z-taittopyyhkeet

Erittäin tehokas teollisuuden rasvan- ja lianpoistaja. Poistaa tehokkaasti vahan, öljyn, rasvan, hartsin, bitumin, painovärin, silikonin ym. epäpuhtaudet maali-, metalli- ja muilta kovilta pinnoilta. Tuote on nopeasti haihtuva ja jäänteetön. Toimii joka asennossa. Ei sisällä asetonia.KÄYTTÖKOHTEITA: koneiden, moottoreiden, vaihteistojen, kytkimien, venttiilien, laakereiden, ketjujen ja jarrujen osat, työkalut, maalattavien pintojen puhdistus.

Taukotilatarvikkeet; Kahvit, keksit, sokerit, tee, mehut, ym

Tehokas ja voimakkaasti vaahtoava valumaton lasi-, peili-, ja kovien pintojen puhdistusaine. Poistaa tehokkaasti rasvan, lian, noen, nikotiinin, pölyn, hyönteisjäänteet ym. epäpuhtaudet pinnoilta. Soveltuu erittäin hyvin myös muiden kovien pintojen kuten atk-laitteiden, puhelimien, laskimien yms. puhdistusaineeksi. Tuote on miedosti sitruunan tuoksuinen.

Värikasetit, paperit, kynät, tussit ja jne.

Lisäaineistettu mineraalipohjainen öljy, joka voitelee ketjut ja vaijerit tehokkaasti hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta ja moninkertaistaa niiden käyttöiän. Ei roisku ja pysyy hyvin käyttökohteessaan. Tunkeutuu kaapeleiden ytimeen ja voitelee myös sisimmät osat, joihin kohdistuu suurin rasitus. Vaihteleviin olosuhteisiin. (-30-+110 C) Ei liukene veteen.

tulostimien värikasetit

Tehokas puhdistusaine tekstiili- ja kumimattojen puhdistukseen. Poistaa tahrat ja liat helposti ja nopeasti.

tussit ja kynät

Erilaiset tussit erikoisia ja eri tarkoitukseen

lyijytäytekynät

Lyijytäytekyniä erikoot ja värit ja muodot.

teipit

Teipit toimisto käyttöön ja pakkamiseen

lehtiöt

Lehtiöitä löytyy meiltä eri tarkoitukseen ja kokoon.

tulostuspaperit

Tulostuspaperit niin tulostukseen kuin valokuvaus tulostukseen. Kaikki löytyy yhdestä paikasta.

myynti@isanti.fi
Morokiventie 3, Tuusula