Isanti Oy

YRITYS

Isanti Oy on perustettu vuonna 2006. Toimien eri toimialojen tukku- ja hankintapalvelujen toimittajana. Vuoden 2018 alussa Isanti ja kalliorakentamisen tuotteiden myyntiin, huoltoon ja  maahantuontiin erikoistunut Eskatek yhdistyivät, jatkaen toimintaansa Isanti Oy:n nimellä.


AMMATTILAISTEN TURVANA​
Yhdistymisen johdosta, yrityksemme tarjonta ja valikoima kasvoi lähes kaiken kattavaksi. Toimisto, uudisrakennus- ja saneeraus sekä tunneli- ja kalliorakentamiseen tarvittavat tuotteet ovat edustettuina tai yrityksemme toimesta maahantuotuina tai valmistuttamina, sosiaali- ja taukotilojen tuotteita unohtamatta. Kattavan valikoimamme, motivoituneen ja asiantuntevan henkilökuntamme ansiosta asiakkaamme saa aina ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua.​


KAIKEN KATTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI​
Varastostamme löytyy perustarvikkeet, suojaimet ja työkalut joko noudettuna tai toimitettuna sovitusti työmaalle. Toimitamme myös tarvikekaapit sekä haluttaessa hoidamme myös hyllytykset sekä kaappien täytöt sovituilla nimikkeillä, sovittuina päivinä.


ARVOT​
Yrityksellemme jokainen asiakas on yhtä tärkeä, jota palvelemme aina yksilöllisesti, räätälöiden palvelut ja tuotteet juuri teidän tarpeiden, vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.​ Toivottavasti teillä herää kysymyksiä ja kiinnostusta palveluitamme ja tuotteitamme kohtaan.​ Ota rohkeasti yhteyttä niin muovataan oikeat tuotteet ja palvelut juuri teille!

Lue lisää tuotteistamme!

 

Morokiventie 3, 04300 Tuusula