Suojaimet ja suojaintarkastukset

Kertakäyttöisten kirurgi ja kansanmaskien lisäksi nyt varastossamme itsesteriloituva kuparimaski, jota voi käyttää niin kauan kun maski on ehjä ja puhdas. Jos maskiin kertyy paljon likaa, kuten kasvorasvaa, meikkiä tai rasvaa sormien kautta, tulee maski puhdistaa tai vaihtaa uuteen. Kuparimaski Copper Inside Tyyppi IIR 3-kerroksinen suu-nenäsuojus, joka kuparin ansiosta desinfioi itseään. Ei tarvitse pestä käytön jälkeen. Suojaa myös käyttäjää – ei ainoastaan muita. Suojaa viruksilta ja bakteereilta sekä saastuneilta nesteroiskeilta. Estää ilmassa olevien organismien leviämisen. CE-luokka 1. IIR Type. TUV:n tarkastama, FDA hyväksytty.

Isanti kuparimaski

Kangasmaskeja (myös painatuksin) useilla eri väreillä, kuoseilla ja malleilla esim. Buff suodatin tuubihuivi tai suodatinmaski työhön sekä urheiluun. Omat koot lapsille!

MEILTÄ KATTAVASTI ERI AMMATTIKUNTIEN JA TYÖKOHTEIDEN MUKAISET SUOJAIMET JA VARUSTEET VÄLIAIKAISEEN TAI JATKUVAAN TYÖSKENTELYYN!

PETZL   SIEVI  JALAS  BLÅKLÄDER  PELTOR 3M KASK BEAL PROJOB  GOBALT GEAR  TUNTUMA-PROTECT-PROGLO

SUOJAINTARKASTUKSET

“Työturvallisuus on osa ammattiylpeyttä!”

Älä tingi omasta tai muiden turvallisuudesta!

Putoamissuojainten käytön määrittää työturvallisuuslaki, työnantaja vastaa niiden käytöstä sekä yhdessä työntekijän kanssa niiden toimivuudesta ja huollosta (valmistajan käyttöohjeen mukaisesti).

  • Putoamissuojaimia ja niiden käyttöä valvotaan lailla
  • Työturvallisuuslaki velvoittaa työnantajan huolehtimaan työntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä
  • Huollata putoamissuojaimesi säännöllisesti ja tarkistuta tuotteet vähintään kerran vuodessa
  • Putoamissuojaimet voi turvallisesti ja oikeaoppisesti tarkistaa vain koulutettu ja pätevä putoamissuojaintarkastaja

Suoritamme putoamissuojaintarkistukset sopimuksen mukaan toimipisteessämme tai asiakkaan tiloissa.